KONFERENS

Maten, drycken och personalen är hjärtat i vår konferens.
Vårt atrium är nyrenoverat i dova toner i harmoni med den vackra naturen och skånska slätten som omger huset.

Vi tror på att aktiviteter engagerar. En planerad agenda där gästerna får energi, kan socialisera och sträcka på benen en stund. Så vi erbjuder alltid aktiviteter i våra mötespaket. Se våra förslag här.

Huset erbjuder en personlig service och vi har även komponerat våra personliga favoritmenyer med inspiration från Skåne, Italien & Asien. Vi har en förkärlek för genuin mat och vill gärna att stunden för mat och dryck är fylld med samtal och njutning. En filosofi som vi inspirerats av från alla våra resor i världen. Med mjuk musik eller tonsatt av vinden i rapsfälten utanför husknuten.

På vår gårdsplan och på baksidan av huset kan vi bygga tält för 100-200 gäster i anslutning till vårt atrium som rymmer 80 gäster i biosittning. På utsidan och i närområdet skapar vi personalaktiviteter och upplevelser efter era önskemål.

I våra tre mindre konferensrum sitter man 2-6 personer och högt uppe i vår himmelskonferens sitter man vid ett modernt styrelsebord för 12-14 personer och njuter av utsikten.

Det ingår mediaskärmar, projektorer, musikanläggning, ljudteknik, mikrofoner,
wifi och konferensutrustning i er bokning.

Se våra riktpriser här.